Jag heter Andreas Sölvebring, är född 1987 och kommer ursprungligen från Storfors, Värmland. Sedan 2007 är jag dock hemmahörande i Fellingsbro, Närke. Där bor jag med min fru och våra två barn.

Ofta beskrivs jag som en obeslutsam mångsysslare. Det har nämligen alltid varit så att så fort någonting intresserat mig har jag varit tvungen att pröva på det – eller åtminstone läsa in mig på det.

Därav har hobbyerna kommit och gått tämligen frekvent genom åren. Många har övergivits men många har också blivit kvar. Läsa och skriva har jag väl mer eller mindre alltid gjort. Även om jag för all del skrivit mer under vissa perioder. Detsamma gäller för tecknandet.

Till vardags arbetar jag sedan 2018 som bibliotekarie på Arboga bibliotek. Innan dess arbetade jag inom grundskolan som elevassistent och inryckande fritidspersonal. På fritiden är det som sagt mycket kring mina hobbyer. Tatueringar har en stor plats i mitt liv. Inte så att jag ständigt tatuerar mig och är täckt över hela kroppen (än), men jag läser, skriver och amatörforskar en hel del kring tatueringar och då gärna konstartens historia.

Svartvit porträttfoto av mig, Andreas Sölvebring, en rundkindad man i 30-årsåldern med kort hår och långt skägg.